Atlantia Aloe vera Suomi


Atlantia haluaa olla varma tuotteidensa korkeimmasta mahdollisesta laadusta ja sen vuoksi Atlantia valvoo alusta saakka Aloe veran viljelyprosessia. Aloen elinkaaresta pidetään huolta siemenestä valmiiseen tuotteeseen saakka. 


VILJELY

Atlantian tuotteiden Aloe vera viljellään Kanariansaarilla. Kanariansaarten ilmasto varmistaa, että kasvi kasvaa optimaalisessa ympäristössä ja että se sisältää korkean pitoisuuden aktiivisia ainesosia ja mineraaleja luonnollisella tavalla.

Atlantian Aloe vera on sataprosenttisesti orgaanista. Se ei ole transgeenistä, eikä sen viljelyssä ole käytetty synteettisiä lannoitteita, hyönteis- tai sienimyrkkyjä. Atlantian orgaaninen viljely on saanut kunniamaininnan C.R.A.E. toimesta (Regulatory Council for Organic Farming).

Atlantia Aloe vera Suomi


SADONKORJUU

Aloe veran lehtien kerääminen tapahtuu kasvin ollessa neljästä viiteen vuotta vanha. Kasvi on tällöin kasvanut ihannepituuteen, jolloin kaikkia Aloen sisältämiä aineita on oikea määrä. Lehdet kerätään varovaisesti käsin, jonka jälkeen ne viedään suoraan laboratorioon.


HUOLELLINEN JA KEHITTYNYT TUOTANTOPROSESSI

Tuoreet vastakerätyt lehdet huuhdellaan ja niiden piikikkäät reunat leikataan lehdistä pois. Lehtiä ympäröivä vihreä ulkokerros kuoritaan, jonka jälkeen sen alta paljastuva keltainen aines heitetään pois.  Seuraavaksi lehdistä uutetaan läpinäkyvä ja hyytelömäinen kasvimassa. Massa murskataan ja puserretaan, jotta saadaan vaaleata hyytelömassaa. Massa suodatetaan, jotta siitä saadaan poistettua kaikki epäpuhtaudet ja ei-toivotut ainesosat. Suodatus muuttaa hyytelön nestemäiseksi. Viimeiseksi käsitelty Aloe vera varastoidaan jäähdytettyihin, ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin säiliöihin, jotta sen kaikki hyvät ominaisuudet säilyisivät.

Aloe veran lehti


TUOTEKEHITYS

Aloe vera varastoidaan lyhytaikaisesti kylmiin terässäiliöihin, jotta kaikki ominaisuudet ja tuotteiden tuoreus säilyvät hyvinä.

Atlantia ei käytä missään olosuhteissa tiivistettyä tai jauhettua Aloe veraa, sillä Aloe -geelin joutuessa tiivistyksen ja kylmäkuivauksen alaiseksi, monet sen luonnolliset aktiiviset aineet eliminoidaan. Monet tuotteet joita löytyy nykyään markkinoilta sisältävät näitä tiivistettyjä tai kuivattuja Aloe -jauheita (lyofilisaatiolla tuotettua Aloeta).


Atlantian tuotteet on tehty suoraan puhtaasta ja aidosta Aloe vera -massasta ja sen valmistusprosessit säilyttävät Aloen biologiset ominaisuudet.

- Ei parabeeneja

- Ei lisättyä vettä Aloe verassa! Tuotteissa on käytetty tuoretta Aloe veran hedelmälihaa, johon ei ole lisätty vettä.

- Ei Aloe vera tiivisteitä tai jauheita.


PAKKAUKSET

Atlantian kaikkien tuotteiden pakkauksissa on otettu huomioon useita periaatteita:


Pakkaukset on suunniteltu siten, että kaikki ominaisuudet säilyvät niissä olevissa tuotteissa. Pakkauksien tehtävänä on myös saada tuotteet säilymään pidempään. Atlantia Pure Aloe vera -geeli on pakattu ilmatiiviiseen pakkaukseen, jonka avulla sen säilyvyysaikaa on pystytty pidentämään.  

Pakkauksissa on otettu myös huomioon helppo käytettävyys ja annosteltavuus.

Useimmat pakkaukset on tehty kierrätettävistä materiaaleista. Käytettyäsi tuotteen, kierrätäthän sen.


KORKEAN LAADUN TAKAAMINEN

Atlantian tuotteet on valmistanut Kosei Laboratories, yritys jolla on yli 20 vuoden kokemus korkealaatuisten dermokosmetiikkatuotteiden valmistuksesta. Useita heidän valmistamiaan tuotteita myydään apteekeissa ja ne ovat dermatologien, lastenlääkäreiden ja plastiikkakirurgien suosittelemia maailmanlaajuisesti.

Laboratorion tiloihin on panostettu uusimman teknologian saralla. Raaka-aineita ja valmistusprosessia valvotaan ja niillä on tiukat laatuvaatimukset, joita tarkkaillaan. Teknologia- ja kehitysosasto työskentelevät jatkuvasti kehittääkseen innovatiivisia ja paranneltuja tuotteita.KANARIANSAARTEN ALOE VERA

Kanariansaaret luovat monella tavalla uniikin kasvuympäristön korkeatasoisen Aloe veran viljelylle. Saaristosta onkin tullut johtava alue Aloe veran viljelylle ja tuottamiselle Euroopan unionissa.

Aloe verasta on yli 400 erilaista lajia. Aloe vera tuotteissa käytetään Kanariansaarilla kasvatettua Aloe Barbadensis Miller –lajiketta (tunnetaan myös nimillä Sabila ja Barbados Aloe). Kasvi joka on alun perin kotoisin pohjoisesta- ja itäisestä -Afrikasta on levinnyt koko subtrooppiselle alueelle.


KASVATETTU IHANTEELLISISSA OLOSUHTEISSA

Aloe vera vaatii paljon auringonvaloa, lämpöä, kuivaa ja tuulista ympäristöä. Kanariansaarten eteläinen osa täyttää nämä vaatimukset: runsaasti auringonvaloa ympäri vuoden, tasaiset lämpötilat, vähäiset sateet ja jatkuvat pasaatituulet. Tämä poikkeuksellinen ilmasto yhdistettynä huokoiseen ja mineraalirikkaaseen vulkaaniseen maaperään, tekee saaristosta yhden parhaista kasvupaikoista Aloe veralle. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että Kanariansaarilla kasvatettu Aloe vera sisältää korkeamman pitoisuuden aktiivisia raaka-aineita, kuin muilla alueilla kasvatetut.


ATLANTIA KÄYTTÄÄ  ORGAANISTA ALOE VERAA

Atlantian tuotteiden valmistuksessa käytetään aitoa Aloe veran mehua, joka tulee suoraan tuoreista kasvin lehdistä, ei tiivisteestä. Näin yritys pystyy takaamaan, että kasvin ominaisuudet pysyvät läpi valmistusprosessin. Tuotteissa käytetty Aloe vera on 100% luonnollista ja orgaanista.


ATLANTIA ALOE VERA SUOMI

Atlantia Aloe vera Suomi  verkkokauppa myy ensimmäisenä Pohjoismaissa Atlantia tuotesarjan tuotteita. Tilaamme tuotteet suoraan valmistajalta Espanjasta, minkä vuoksi varastointiaikamme on minimoitu ja pystymme toimittamaan mahdollisimman tuoreet tuotteet asiakkaillemme.