Käyttöehdot

Avaamalla ja käyttämällä verkkosivustoamme ja verkkokauppaamme sitoudut noudattamaan mainittuja käyttöehtoja, joita sovelletaan JH TEAM OY:n ylläpitämiin verkkosivuihin. JH TEAM OY:n sivuilla voi olla myös erityisiä palvelukohtaisia ehtoja, jolloin näitä yleisiä käyttöehtoja sovelletaan toissijaisesti.


Sivuston käyttö

Tämän sivuston aineistoa ei saa kopioida, käyttää, muokata tai hyödyntää ilman JH TEAM OY:n kirjallista suostumusta.

Verkkosivuston linkittäminen omaan ei kaupalliseen, yksityishenkilön sosiaaliseen mediaan on sallittu ilman erillistä lupaa. 


Rekisteröityminen

Verkkokauppaan rekisteröityminen on täysin ilmaista. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttöehtomme ja tietosuojaselosteemme mukaisen tietojenkäsittelyn. Rekisteröinnin tarkoituksena on parantaa sivuston käyttökokemustasi ja helpottaa tilaustesi tekemistä ja hallinnointia. Voit aina poistaa halutessasi tietosi palvelustamme.


Uutiskirjeen tilaus

Uutiskirjeen tilaaminen on täysin ilmaista. Tilatessasi uutiskirjeen hyväksyt käyttöehtomme ja tietosuojaselosteemme mukaisen tietojenkäsittelyn. Voit aina perua halutessasi uutiskirjeen tilaamisen. Ilmoita peruutuksesta sähköpostiimme: atlantialoesuomi@outlook.com tai peruuta tilaus uutiskirjeen linkistä. 


Vastuu

JH TEAM OY:n verkkokauppa on sivujen käyttäjille tarjoama palvelu. Sivustolla mainitut tietojen ja tuoteselosteiden oikeellisuus on pyritty varmistamaan, sivuston sisältö toimitetaan kuitenkin sellaisenaan sitoumuksetta. JH TEAM OY on oikeutettu tekemään milloin tahansa muutoksia sivuston aineistoon. Verkkokaupan palvelut koskevat Suomea (ei Ahvenanmaa). JH TEAM OY ei vastaa sivuston käyttämisestä, toimimisesta tai toimimattomuudesta aiheutuvasta vahingosta tai niiden käyttäjälle aiheuttamista tietoturvariskeistä.

JH TEAM OY:n sivustolla voi olla linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivuille. JH TEAM OY:n käyttöehdot eivät koske kolmansien osapuolien sivuja, emmekä ole tarkastaneet tai valvo kyseisten sivujen sisältöä ja siten emme ole vastuussa niistä. Siirtyessään kolmansien osapuolien sivustoille linkkien kautta, käyttäjä toimii täysin omalla vastuullaan.


Käyttäjän vastuu ja suostumukset

Sivuston käyttäjä hyväksyy käyttöehdot ja sitoutuu nouttamaan niitä. Lähettämällä materiaalia sivustolle tai JH TEAM OY:lle, käyttäjän tulee noudattaa lakia ja taata materiaalin turvallisuus, jotta sillä ei ole tuhoavia ominaisuuksia verkkosivustolle tai vastaanottajalle. Käyttäjän jättäessä arvosteluita tuotteista sivustolle, tulee hänen olla tuotteen käyttäjä ja ilmaista arvostelu ilman lainvastaisia, uhkaavia, herjaavia, halventavia tai epäsiveellisiä ilmaisuja käyttäen. 


Ongelmatilanteet ja kysymykset

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme: atlantialoesuomi@outlook.com