Tietosuojaseloste 11.09.2018

Rekisterinpitäjä

JH TEAM OY 

Y-tunnus: 2744145-5

Piikkirinne 1 K201, 01650 Vantaa

atlantialoesuomi@outlook.com


Tietojen keräys

Asiakasrekisteriin ja tilaustietoihin tallennetaan asiakkaasta tietoja perustuen asiakkuuteen ja sen ylläpitoon sekä palveluiden tarjontaan. Tallennettavia tietoja ovat: etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköposti, puhelinnumero ja tilaustiedot (tuoteostot, veloituksen summa, ostoskorit, maksutapa, toimitustapa, tilausnumero, asiointia koskevat tiedot ja muut asiakkaan antamat tiedot). Lisäksi keräämme dataa koskien verkkopalveluidemme käyttöä.

Yritysasiakkaista tallennetaan lisäksi yrityksen tiedot: nimi, y-tunnus ja alv-tunnus. 

Hyväksyt tietojesi käsittelyn mainitsemillamme tavoilla luovuttaessasi tietosi verkkosivustolle.


Henkilötietojen käyttö

Henkilötietoja käytetään: tilausten hallintaan, asiakassuhteiden hoitamiseen ja ylläpitoon, tilauksien toimituksiin ja käsittelyihin, tilausten arkistointiin, tilastollisiin tarkoituksiin, sivuston kehitykseen ja markkinointitarkoituksiin. 

Henkilötietojen käyttö perustuu asiakkaan suostumukseen. Tietojen käsittelyssä noudatetaan 25.5.2018 säädettyä EU:n tietosuoja-asetusta.


Henkilötietojen säilytys

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin voidaan olettaa, että ne ovat tarpeellisia verkkokaupan tarkoitusten toteuttamiseksi. Joitakin tietoja voidaan säilyttää kauemmin, mikäli sen laki velvoittaa. Tällaisia velvoitteet voivat olla kirjanpidollisia tai kuluttajakauppaa koskevia vastuita.


Henkilötietojen suojaus

Henkilötiedot on suojattu salasanoilla. Paperiset tulosteet toimituksia varten säilytetään lukitussa tilassa. Tietoja käsittelevät vain verkkokauppaa ylläpitävät JH TEAM OY:n työntekijät. Huomaathan, että luovutamme tietoja myös kolmansille osapuolille (Tietojen luovutus kolmansille osapuolille).

Meille on tärkeää suojata ja pitää turvassa asiakkaidemme henkilötiedot. Käytämme sivustollamme tarvittavia suojakeinoja, kuten palomuuri, SSL-salaus ja salasanat.


Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja yhteistyökumppaneille siltä osin, mitä verkkokaupan toiminta ja lähetysten toimittaminen edellyttävät. Tällaisia yhteistyökumppaneita ovat logistiikka kuten Posti ja maksupalvelu Checkout Finland Oy.


Asiakkaan oikeudet 

Asiakkaan sinulla on oikeuksia koskien henkilötietojasi. Sinulla on oikeus tarkistaa sinua koskevat tiedot ja vaatia niiden oikaisua. Lisäksi olet oikeutettu peruuttamaan suostumuksen ja vaatimaan tietojen poistoa rekisteristä.


Henkilötietojen poistaminen rekisteristä

Mikäli haluat poistaa tietosi verkkosivustomme rekisteristä tai tarkistaa tietosi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme:

atlantialoesuomi@outlook.com

040 0238120 (arkisin klo. 11-16)