Toimitusehdot


Yleistä

www.atlantialoe.fi on JH TEAM OY:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy JH TEAM OY (Y-tunnus: 2744145-5, Piikkirinne 1 E 39, 01650 VANTAA, 040 0238120). JH TEAM OY pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Tilaajan tulee olla 15 vuotta täyttänyt.

Tehdessäsi tilauksen verkkokaupastamme sitoudut toimitus- ja käyttöehtoihimme ja hyväksyt ne.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy 

Checkout -tietoa maksutavoista

Voit maksaa ostokset:

  • Verkkopankissa
  • Visa- ja Mastercard-kortilla
  • Pivo-, MobilePay- ja MasterPass-mobiilimaksutavoilla

Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeet. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korttimaksut. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: Pivo

MobilePay: Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: MobilePay

Masterpass: Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: Masterpass


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut. Voit valita toimituksen lähipostiisi tai noudon postiautomaatista. Toimitusaika on normaalisti 3-5 päivää. Lisäksi voit valita toimitustavaksi noudon myymälästämme osoitteesta Piikkirinne 1 K201, 01650 Vantaa, Kauneushoitola KokoNainen. Nouto myymälästä onnistuu arkisin klo.11-16. 

Toimitusmaksut näkyvät tilauksen yhteydessä ja ne ovat tilauksesta riippuen 0,00- 9,90€. 

Huomaathan että toimitamme tällä hetkellä vain Suomeen (valitettavasti emme pysty toimittamaan Ahvenanmaalle).


Nouto Postin automaatista

Nouda tilauksesi valitsemastasi automaatista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. 

Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa automaatista silloin kun se itselle parhaiten sopii. Lähin automaatti voi olla omassa taloyhtiössäsi. Tällöin saat pakettisi oman kerrostalon aulaan normaalin postipaketin hinnalla eli ei lisämaksua kotiinkuljetuksesta. Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii.

Nouto postista

Nouda tilauksesi valitsemastasi postista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys.

Nouto myymälästä

Voit noutaa tilauksesi Kauneushoitola KokoNaisen myymälästä, osoitteesta: Piikkirinne 1 K201, 01650 Vantaa. Nouto myymälästä onnistuu arkisin klo. 11-16. Tuote on noudettava 14 päivän kuluessa noutoilmoituksesta.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 3-5 arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Tilaaja on itse velvollinen maksamaan palautuksesta aiheutuvat kustannukset. Maksun määrä määräytyy postin hinnaston mukaan: Postin hinnasto. Tilauksen mukana saat palautuslomakkeen, joka tulee liittää palautuksen mukaan. 

Palautukset tehdään osoitteeseen: 

JH TEAM OY, Piikkirinne 1 K201, 01650 Vantaa

Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton ja täysin myyntikelpoinen. Mikäli palautuksesi johtuu tuotteen puutteellisuudesta tai viasta ota ensin yhteyttä verkkokauppaan: atlantialoesuomi@outlook.com

Saat palautetuista tuotteista rahasi takaisin, kun olemme vastaanottaneet palautukset ja todenneet ne avaamattomiksi ja myyntikelpoisiksi.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Arkisin klo. 11-16: 040 0238120

atlantialoesuomi@outlook.com