PURE ALOE VERA - Geeli 96%
PURE ALOE VERA - Geeli 96%

PURE ALOE VERA - Geeli 96%

21,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Rauhoittava ja kosteuttava 96% Aloe vera -geeli, 200 ml

Tuotenumero 8436024790016

96% Aloe veraa sisältävä geeli on valmistettu suoraan orgaanisesti viljellyn Aloe vera – kasvin lehdistä. Kasvin tarkasti valvottu käsittely optimoi kasvin aktiivisten raaka-aineiden säilymisen ja niiden tehokkaan lisäämisen tuotteeseen.


Pure Aloe vera – geeli on kokonaisvaltainen ihonhoitotuote. Geeli kosteuttaa, elvyttää ja rauhoittaa ihoa. Sen antibakteerisen ominaisuuden avulla voi saada helpotusta esimerkiksi auringonpolttamiin, hyönteisten pistoihin ja ihoärsytyksiin. Tuote sopii myös hyvin käytettäväksi esimerkiksi ihokarvojen poiston jälkeen, rauhoittamaan ihoa. Geeli toimii myös seerumin tavoin kasvoilla kosteuttamaan ja tukemaan ihon toimintaa ja suojamekanismia.

Ilmatiivis pakkaus: Geeli on pakattu ilmatiiviiseen pumppupulloon, joka auttaa säilyttämään kaikki Aloe veran hyödylliset ominaisuudet ja estää geelin hapettumisen.


Käyttö:

Hiero tuote hellästi puhdistetulle iholle, kunnes se on imeytynyt. Geeliä voi lisätä aina tarpeen mukaan.


Tärkeimmät raaka-aineet:

Kanariansaarten Aloe vera: Geelissä on 96% Aloe veraa, joka on 100% orgaanisesti viljellystä Aloesta eristetty, ilman lisättyä vettä.

Mineraaleja, aminohappoja, vitamiineja (A, B, C)


INGREDIENTS: ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, GLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, ASCORBIC ACID, SODIUM METABISULFITE


Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet