REGESTIMUL - Uudistava voide
REGESTIMUL - Uudistava voide

REGESTIMUL - Uudistava voide

26,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Uudistava arpivoide 50 ml

Tuotenumero 8436024790511

Regestimul -arpivoide aktivoi solujen uusiutumista ja kiihdyttää ihon korjautumista. Sisältää 100 % puhdasta ruusunmarjaöljyä, jolla on tehokas uudistava vaikutus. Arpivoide eheyttää ihon sävyä ja rakennetta. Sisältää myös orgaanisesti viljeltyä Aloe veraa, jolla on runsaasti ihoa hoitavia ominaisuuksia.

Voide tukee ihon korjautumista ihon erilaisissa stressitilanteissa. Voidetta voi käyttää esimerkiksi arpien ja palovammojen hoitamiseen. 


Käyttö:

Hiero voidetta puhdistetulle iholle hellästi pyörivin liikkein, kunnes voide on täysin imeytynyt.

Voidetta voi lisätä 10–14 päivää arven syntymisen jälkeen. Hiero voide hellästi pyörivin liikkein 10 minuutin ajan kahdesti päivässä 1-2 kuukauden ajan. Lopeta tuotteen käyttö, mikäli huomaat ihoärsytystä.


Tärkeitä raaka-aineita:

Kanariansaarten Aloe vera: Käytetty Aloe vera on suoraan kasvista eristettyä mehua, joka mahdollistaa mahdollisimman korkean pitoisuuden tehokkaita raaka-aineita. Aloe vera on kasvatettu orgaanisesti ja se sisältää polysakkarideja, sokeria, orgaanisia happoja, entsyymejä, aminohappoja, B-vitamiinia ja mineraaleja.

Ruusunmarja: Eristetty omenaruusun/myskiruusun siemenistä. Sisältää suuren pitoisuuden tärkeitä rasvahappoja (linoleenihappo, linolihappo ja oleiinihappo), joilla on korjaavia vaikutuksia.

Karitevoi: Kosteuttaa, pehmittää ja suojaa ihoa. Korkea F-vitamiinin pitoisuus.


INGREDIENTS: AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, ROSA MOSCHATA SEED OIL, PARAFFINUM LIQUIDUM, ISOHEXADECANE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CETYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII, DIMETHICONE, PARFUM, TOCOPHEROL ACETATE, STEARIC ACID

Arvostelut 0 arvostelua