Kanariansaaret


Verkkokauppa on JH TEAM OY:n ylläpitämä ja toimimme Atlantian tuotteiden jälleenmyyjänä. 


Atlantia

Atlantia Aloe on Kanariansaarilla, Teneriffan Santa Cruzissa sijaitseva kosmetiikkayritys. Productos Naturales de Canarias S.L. on yritys, joka muodostuu dermokosmetiikan alan ammattilaisista. Atlantia tarjoaa tuotteita, jotka perustuvat parhaaseen valikoimaan orgaanisesti viljeltyä Aloe veraa. Yritys keskittyy kosmetiikan valmistamiseen ja jakeluun, edistäen terveyttä ja kauneutta dermatologisesta näkökulmasta. Atlantia yhdistää tuotesarjassaan Aloe veran perinteiset ja muinaiset ominaisuudet, uusimpaan teknologiaan ja sen innovaatioihin, jotka on kehittänyt yrityksen tutkimus ja tuotekehitys –osasto.


Atlantian historia

Atlantian tarina alkoi vuonna 2000, kun sen perustajat: Ángel Pérez, Juan Chico ja María José Tous tapasivat. Pariskunta Juan Chico ja María José Tous ovat koulutukseltaan proviisoreita. He olivat työskennelleet kosmetiikan alalla kuusi vuotta ja ovat Laboratorios Kosein omistajia, joka on Kanariansaarten keskeisin dermokosmetiikan valmistaja apteekkeja varten.

Ángel Pérez on koulutukseltaan ekonomi ja hän oli työskennellyt talousjohtajana monikansallisessa yrityksessä, joka oli hiljattain sulkenut sivukonttorinsa Kanariansaarilla, jättäen hänelle aikomuksen ryhtyä toteuttamaan omaa liiketoimintaa. Hän oli kuullut Kanariansaarten Aloe veran ominaisuuksista ja päätti ehdottaa ystävilleen Juan ja María Josélle idean yrityksestä, joka myisi kasvista valmistettuja kosmetiikkatuotteita.

Vuonna 2002 perustettiin yritys: Productos Naturales de Canarias jonka kosmetiikkabrändinä oli Atlantia. Lanseerausta edelsi usean vuoden taustatutkimukset, jotta pystyttiin lanseeraamaan Aloe veraa ja sen tehoaineita korkean pitoisuuden sisältäviä tuotteita. Labratorios Kosei käytti kaiken tietämyksensä dermokosmetiikasta luodakseen Atlantian kosmetiikkatuotteet.

Tutkimusten mukaan Kanariansaarten Aloe veralla on poikkeukselliset ihoa eheyttävät vaikutukset. Saarten ilmasto, pasaatituulet ja vulkaaninen maaperä antavat Kanariansaarten Aloe veralle korkeamman pitoisuuden aktiivisia raaka-aineita.